Чорнобиль

2021-04-26

/Files/images/CHORNOBYL-NA-SAJT.jpg Сьогодні, 26 квітня, 35-й рік поспіль ми вшановуємо трагічну сторінку в історії нашої держави - катастрофу на Чорнобильській АЕС. Минають роки і десятиліття, а чорний день Чорнобиля все одно хвилюватиме і тих, хто народиться далеко від покривджених місць. Чорнобиль... Чорний біль нашої землі.

Весна в розмаї. Двадцять шосте квітня.

Тривожна ніч. Здригнулася земля.

Невинно вишні чарували цвітом.

А вибух все навколо спопеляв.

Дзвінок в пожежній. Швидко мчать машини.

В четвертім вибух і порвало дах.

Відважні хлопці мужньо, безупинно

У пекло йшли, забувши біль і страх.

Вогнений стовп - у небі гриб кривавий.

Смертельні хмари сколихнули світ.

Вкриває дим будинки, сквери, трави.

Біда навколо.

То горить графіт... М. Яновська.

З нагоди вшанування пам’яті жертв постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС класними керівниками Тулинської філії 26.04.2021 року були проведені наступні заходи:

1. Класний керівник класу-комплекту ( 2 і 4 класи) Сорохманюк Лілія Олександрівна провела виховний захід у соціальній мережі Viber '' Твій біль, Україно - Чорнобиль''.

2. Класний керівник класу-комплекту ( 1 і 3 класи) Чухрай Олена Степанівна провела виховний захід у соціальній мережі Viber «Чорнобиль не має минулого» з використання відео на каналі YouTube.

3. Класні керівники змонтували коротенькі відео з використанням малюнків учнів та розказуванням ними віршів. Учні переглянули відео «Чорнобиль. Як сталася аварія на ЧАЕС»

Кiлькiсть переглядiв: 47

Коментарi